Dimarts 29 sortim als carrers, mobilitzem-nos per l’educació!

La lluita per una educació digna i segura és cosa de tots, és un fet global que afecta tota la societat. Per això treballem per fer d’aquesta una lluita col·lectiva i que faci visible a tota la societat la situació de l’educació i la mala gestió que se n’ha fet: mala comunicació, desorganització, descoordinació, ràtios elevades, manca de mesures i recursos de prevenció, gestió de personal nefasta, incertesa del personal de risc, canvis de criteri constants, cap negociació o escolta de la comunitat i dels representants dels treballadors… La llista és llarga.

Per això vam començar el curs amb el manifest “amb l’educació i la salut no s’hi juga” i per això dimarts que ve sortirem als carrers per denunciar tots els greuges que estan patint els treballadors de l’educació, els alumnes, les famílies i tothom, perquè els serveis públics, els serveis essencials, són cosa de tots.

Ens veiem al carrer!

image_pdfimage_print