Per què m’hauria d’afiliar si soc docent?

Primer de tot, perquè creus que el país necessita un sindicat nacional i de classe fort com ja tenen altres nacions sense estat com Galícia (CIG) o el País Basc (ELA i LAB), un sindicat independent que defensi els drets del poble treballador català.

Segon, perquè una base àmplia d’afiliats és la millor eina per garantir la independència del sindicat respecte corporacions i administracions, i, per tant, la nostra capacitat de desplegar un sindicalisme combatiu, prioritzant sempre la defensa dels drets dels treballadors.

Tercer, perquè comparteixes la nostra visió d’una república catalana que garanteixi els drets laborals i la dignitat dels docents, amb una llengua catalana viva i forta, un sistema educatiu públic i de qualitat, o un accés a la funció pública docent transparent, just i pedagògic.

I, evidentment, perquè des de la sectorial d’Educació t’oferim:

  • Visites regulars als centres educatius i extraordinàries en cas de necessitat.
  • Diverses seus a diferents punts del país per rebre’t personalment.
  • Tramesa de publicacions, informacions i comunicats relacionades amb l’educació.
  • Informació, assessorament laboral i sindical i, si s’escau, assistència lletrada en conflictes laborals i administratius.
  • Comissions d’estudi de: 1) Dona, igualtat i gènere; 2) Interins i personal laboral; 3) Educació inclusiva; 4) Model educatiu i polítiques inclusives (i teletreball); 5) Política lingüística i aules d’acollida; 6) Formació d’adults; 7) Formació Professional; 8) Educació Infantil i Primària i 9) Educació Secundària i Batxillerat.

Si et vols afiliar al nostre sindicat, només has d’omplir el formulari que trobaràs clicant aquest enllaç: www.intersindical-csc.cat/afiliat

image_pdfimage_print