Formació Professional

Benvinguts i benvingudes a la Secció de Formació Professional de La Intersindical

En aquest espai, dedicat especialment al professorat de formació professional, trobareu una àmplia gamma de recursos i informació essencial per a la vostra carrera professional. Sabem que el món de la formació professional està en constant evolució i requereix un accés fàcil i ràpid a informació actualitzada i fiable.

Aquí, a La Intersindical, ens comprometem a oferir-vos aquest accés, ajudant-vos a navegar per les diferents especialitats docents disponibles en funció de la vostra titulació acadèmica, i proporcionant-vos guies detallades sobre com saber en quins cicles formatius podeu impartir docència.

A més, entendem que el camí professional pot portar a diferents reptes i oportunitats, per això, aquesta secció inclou també enllaços a recursos clau, com temaris per a oposicions, i informació actualitzada sobre la legislació vigent i els processos administratius que ens afecten com a docents.

Us convidem a explorar aquesta pàgina, a fer ús dels recursos que hem compilat per a vosaltres, i a mantenir-vos connectats amb nosaltres per a qualsevol suport addicional que pugueu necessitar en el vostre camí professional. Podeu escriure’ns al correu educacio.fp@laintersindical.cat

Com Trobar la Teva Especialitat de Docència

Estàs pensant a ser professor d’FP? Consulta en quines especialitats pots impartir docència amb la teva titulació: Enllaç.

Consulta els Codis d’especialitats

Com Saber en Quins Cicles Formatius Pots Impartir Docència:

Per saber en quins cicles formatius pots impartir docència cal anar al web de formació professional i seguir els següents passos:

  1. Triar el tipus de cicle formatiu (LOE, LOGSE o Cicles Formatius de Grau Bàsic)
  2. Triar la família professional.
  3. Seleccionar el cicle formatiu.
  4. Anar al Decret Currículum i buscar el requisit d’especialitat per cada mòdul.

Altres Recursos Útils

image_pdfimage_print