Reunió amb el conseller d’educació sobre l’estat d’alarma i la reobertura de centres

Hem assistit a la reunió amb el Conseller d’Educació, Josep Bargalló, a la qual se’ns va convocar amb dos punts a l’ordre del dia referents a la gestió de l’estat d’alarma i al pla de reobertura de centres. A la reunió hi han assistit també altres alts càrrecs del Departament d’Educació.

Els representants de la Intersindical-CSC hem anat a aquesta reunió amb les intencions molt clares. Som representants dels treballadors, ens han votat perquè vetllem pels seus drets i la seva seguretat, així que no desaprofitarem cap oportunitat, encara que no estigui a l’ordre del dia, per defensar els col·lectius de treballadors més vulnerables i tots aquells que s’estan veient perjudicats per les gestions de l’administració. S’ha de parlar del curs que ve, i tant, cal parlar-ne i som conscients del repte estratosfèric que suposa gestionar el curs que ve amb la situació que estem vivint, però per a nosaltres aquest curs no s’ha acabat, i hi ha temes urgents que al conseller se li obliden i que no deixen de ser importants perquè afecten a molta gent.

Tot seguit podeu descarregar el document que hem elaborat amb tota la informació que ens ha ofert el conseller Bargalló sobre la reobertura de centres, sobre el curs que ve i la gestió de l’estat d’alarma, així com tots els temes que li hem exposat, les reivindicacions que li hem fet i les respostes obtingudes.

image_pdfimage_print

Una resposta a «Reunió amb el conseller d’educació sobre l’estat d’alarma i la reobertura de centres»

Els comentaris estan tancats.