La Intersindical se suma a la condemna del genocidi al poble palestí

La Intersindical s’uneix a la comunitat educativa per expressar la seva ferma condemna davant la situació que viu el poble palestí. En el context d’una greu catàstrofe humanitària i d’agressions a la població civil, els sindicats i entitats de l’àmbit educatiu català han signat un manifest on s’exposa la necessitat d’actuar i no romandre en silenci.

El manifest reflecteix la solidaritat amb les víctimes i critica el silenci còmplice de les institucions internacionals. També remarca la importància de l’educació en valors com la pau i la justícia i exigeix als governs i institucions internacionals que intervinguin per aturar les violències.

La Intersindical convida la comunitat educativa a treballar per la convivència i la pau, a posicionar-se públicament, i a participar en actes de suport. A més, demana als governs mesures concretes com l’alto el foc immediat, la retirada de tropes, l’assistència humanitària urgent, i la suspensió de la cooperació amb l’estat d’Israel.

Aquest manifest serà llegit en les mobilitzacions del dia 16 de novembre i en futures convocatòries, ressonant la veu de la comunitat educativa en defensa del poble palestí i dels seus drets humans.

Manifest:

Manifest en suport al poble palestí
image_pdfimage_print