COMUNICAT EN DEFENSA DE LA LLENGUA CATALANA A L’ESCOLA

Manifestants mostrant una pancarta a favor del català

Tot i que la immersió lingüística és un dels consensos de país més valuosos als quals s’ha arribat mai, la situació de la llengua catalana és alarmant, tal com ho demostren les dades sobre la davallada del seu ús social. Cada vegada són més els docents que es troben indefensos i fins i tot assenyalats a l’hora de voler fer un ús normal del català als centres educatius, tal com és la seva obligació legal.

La vehicularitat del català no pot ser un acte de voluntarisme ni de militància per part dels professionals, sinó que ha de ser un dret garantit per al conjunt de la Comunitat Educativa. Aprofitem aquest punt per solidaritzar-nos amb la professora de la Salle de Palma de Mallorca i el professorat de l’Institut El Palau de Sant Andreu de la Barca, entre tants altres casos de persecució espanyolista. No esteu sols!

Podeu descarregar el comunicat clicant a la icona:

Comunicat en defensa de la llengua catalana a l’escola

image_pdfimage_print