Bústia de queixes lingüístiques

Aquest formulari que posa a la vostra disposició la Intersindical Educació està pensat per a vehicular les queixes pel que fa al compliment de la legalitat vigent en matèria lingüística als centres educatius públics i concertats d’educació infantil, primària, secundària, batxillerat i formació professional de Catalunya. Per a queixes de l’àmbit universitari adreceu-vos a launiversitatencatala.cat

El podeu emplenar i enviar-nos-el tant si sou mestres o professors, com alumnes o famílies, per tal que puguem analitzar la situació i gestionar-la de la millor manera possible.

Garantim el més rigorós respecte a la vostra intimitat i a l’anonimat que determineu en tot moment. 

    Autorització - Política de privacitat de la Intersindical-CSC
    Responsable: Intersindical-CSC
    Finalitat: Tractar les vostres dades personals per a gestionar la vostra adhesió a la campanya i altra informació relacionada.
    Legitimació: Consentiment de l’interessat.
    No cedirem les vostres dades personals a tercers, excepte si hi estem obligats per llei. Tampoc no es realitzaran transferències internacionals de dades.
    Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades cedides, així com altres drets, tal i com s’explica a la informació addicional.
    Procedència: Empreses públiques i privades, i organismes del sector públic amb activitat a l’àmbit territorial de Catalunya en què la Intersindical-CSC hi tingui presència sindical.
    Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: http://www.intersindical-csc.cat/politicadeprivacitat-informacioaddicional/

    image_pdfimage_print