Adjudicacions d’estiu 2021, reclamem informació directa

Des de la Intersindical Educació reclamem, un cop més, com hem fet reiteradament en públic i en les meses de negociació des que ens vam constituir, que les informacions que afecten els treballadors haurien de ser enviades directament als interessats, és a dir, creiem que ho hauríem de rebre directament al correu XTEC. Considerem que caldria, doncs, que els terminis i tràmits importants fossin enviats per iniciativa de qui ens contracta, el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, el qual s’ha acostumat a delegar aquesta feina als sindicats que l’han entomada, de bon grat i sense crítica, des de fa anys. Passa amb les adjudicacions d’estiu, que cal fer-les en un termini curt i que pot portar contratemps importants als treballadors, i també passa, per exemple, amb els nomenaments de finals d’agost, en període de vacances i sense cap avís directe.

Per tal d’evitar un possible perjudici als docents, us fem arribar la informació malgrat que considerem, com dèiem, que la labor d’un sindicat és la lluita, així que no ens cansarem de reclamar i exigir el tracte que mereixen els treballadors i el dret de ser informats per part de l’empresa, en aquest cas la Generalitat.

Trobareu tota la informació sobre les adjudicacions i com participar-hi en aquest enllaç: http://educacio.gencat.cat/ca/arees-actuacio/professors/concursos/adjudicacions-dest-prov/

image_pdfimage_print