Xerrades oposicions 2021

Et vols presentar a la pròxima convocatòria d’oposicions per intentar estabilitzar el teu lloc de treball? Tens dubtes sobre en què consisteix el procés d’oposició? Hi ha algun aspecte concret que no acabes d’entendre? Vols saber què en pensa la Intersindical sobre les oposicions a l’educació? Per tot això t’oferim aquestes xerrades (cal inscripció gratuïta clicant el cartell), per ajudar-te a situar-te i resoldre els dubtes que et sorgeixin en afrontar la convocatòria.

Tot seguit tens la programació de les diferents xerrades que farem de moment (és probable que més endavant en fem una segona ronda). Al final de la pàgina hi trobaràs, també, una infografia que et pot ajudar a entendre millor el funcionament del procés d’oposició (en imatge i per descarregar en PDF, per si te la vols imprimir).

Inscriu-t’hi escanejant el codi QR, simplement clicant sobre el cartell o en aquest enllaç.

image_pdfimage_print