Segon número de “La Foguera”, el butlletí de llengua de la Intersindical-CSC Educació

La Comissió de Política Lingüística de la Intersindical-CSC Educació publica el segon número de “La Foguera”, un butlletí en el qual s’hi poden llegir entrevistes, articles, vinyetes… relacionades amb la llengua i l’educació. Aquest segon número conté una entrevista amb en Pau Vidal, filòleg, traductor, escriptor i articulista especialitzat en sociolingüística, així com col·laborador a TV3 i Catalunya Ràdio. A més, podreu llegir-hi un nou article de la Plataforma per la Llengua i una aportació de diversos participants de les Jornades Llengua i Escola que es duran a terme pròximament com Maria-Antònia Font, Alexandra Monné, Irene Coghene i Elena Gual.

Tot seguit podeu llegir i descarregar el segon número de “La Foguera” en la seva versió extensa i en la versió reduïda per imprimir amb un sol full a doble cara:

image_pdfimage_print