La repressió no ens aturarà: totes i tots amb la companya Marta Molina

Llibertat Marta Molina!

Com bé sabeu, avui l’estat espanyol ha tornat a utilitzar la repressió policial i judicial de què disposa per anar en contra de 21 dones i homes per motius ideològics.

Una de les represaliades és la nostra companya Marta Molina, professora, afiliada i delegada de la Intersindical-CSC, detinguda sense respecte pels seus drets fonamentals.

La Intersindical-CSC hem estat acompanyant durant tot el dia d’avui, a les portes de la comissaria de la Guàrdia Civil, la nostra companya, i volem seguir fent-ho. Per això us convoquem a les concentracions següents:

– Dijous 29 d’octubre a les 12 hores a les seus nacional i d’arreu del territori de la Intersindical-CSC (consulteu adreces aquí)

– Divendres 30 d’octubre ens concentrarem al jutjat on la Marta faci la seva declaració. El jutjat i l’hora encara no la sabem, us recomanem que estigueu pendents del nostre canal de Telegram i de les xarxes socials. També es faran diverses concentracions arreu del territori durant el divendres; us n’informarem a través de xarxes socials.

Sol·licitarem també al Departament d’Educació i a la resta de sindicats, a la mesa sectorial d’educació de dijous 29, l’aturada durant uns minuts en solidaritat amb la Marta i amb la resta de detinguts.

No deixarem la Marta sola en cap moment! Llibertat Marta i tots els represaliats i represaliades!

image_pdfimage_print