Una victòria sindical al sector públic que ara cal conquerir per als docents de concertada

Des de la sectorial d’Educació de la Intersindical-CSC celebrem que la pressió sindical exercida, tant a les meses de salut i prevenció de riscos laborals com a les mobilitzacions realitzades des d’inici de curs, obtingui nous fruïts.


Com a sindicat de classe, la Intersindical-CSC fa mesos que denuncia la manca d’un permís retribuït per als treballadors que hagin de cuidar fills menors en aïllament per haver estat en contacte estret amb un positiu. Per tant, valorem molt positivament la decisió del govern català d’atorgar permisos per conciliació retribuïts per aquest supòsit als treballadors de la Generalitat.


Ara bé, mentre el govern espanyol no ampliï aquesta prestació al conjunt de treballadors per mitjà del sistema de Seguretat Social, exigim al Departament d’Educació que ampli aquesta mesura als docents dels centres concertats, col·lectiu a qui els darrers anys ha aplicat reiterades retallades salarials i ara els nega aquesta mesura.

image_pdfimage_print