Mesa sectorial de negociació del personal docent 13/05

Seu del Departament d’Educació a Via Augusta

Us oferim un resum (descarregable al final de la notícia) de tots els temes que es van tractar a la Mesa Sectorial de negociació de Personal Docent no Universitari. L’ordre del dia girava entorn de tres temes: l’actualització i manteniment de la borsa de personal docent, les adjudicacions de cara al setembre de 2020 i la confecció de plantilles del curs vinent.

Seguim amb la nostra intenció de ser el màxim de transparents i de posar llum a tot allò que passa i mostrar tot allò que diem dins els despatxos del Departament d’Educació. Volem ser una eina útil per als treballadors en la lluita per canviar les coses. Ampliarem la informació els dies vinents perquè estem pendents que el Departament ens concreti les dates exactes de tots els processos.

Recordeu que per estar al dia de tot el que fem, a més del web, trobareu la Intersindical-CSC Educació a Twitter, Facebook, Instagram i Telegram, on hi tenim un xat obert a tots els docents i un canal.

Tot seguit podeu descarregar-vos el resum de la mesa.

image_pdfimage_print