Per recuperar els nostres drets, continuem mobilitzant-nos!

Per guanyar els nostres drets, tornem-hi!

Després de 6 dies d’una vaga històrica vam aconseguir fer moure el departament i que oferís el retorn de l’horari lectiu anterior a les retallades de més de 10 anys, però la seva proposta va ser del tot insuficient perquè no afectava a tots els nivell pel proper curs. Des de La Intersindical sabem que el Departament encara té marge de maniobra per oferir el retorn d’aquesta retallada de cares al proper curs a tots els nivell, per oferir un pacte de continuïtat i moure’s en la resta de propostes. Per això, conjuntament amb la resta de sindicats, convoquem aquesta nova onada de mobilitzacions i vagues.

Per aconseguir que el Departament es mogui més caldrà que que tornem a demostrar que el conflicte és ben viu, que les mancances acumulades durant tants anys han fet que haguem dit prou i que no pararem fins que es solucionin. Cal que les noves mobilitzacions sigui també massives i per això hem intercalat

vagues parcials i vagues de tot un dia per poder mantenir el pols el màxim de temps i perquè tothom pugui mostrar el suport a la protesta.

La mobilització de dissabte 14 serà l’inici, on tota a comunitat educativa, també famílies i estudiants, mostrarem que hem dit prou a dècades de mancances en inversió i que tota la comunitat està unida.

Durant la primera vaga parcial, el dia 17, caldrà coordinar-nos amb els centres propers per fer accions al màxim de vistoses per seguir evidenciant el problema i per preparar la vaga del la setmana següent.

Per tot això, des de La Intersindical demanem a tota la afiliació i a la resta de docents el màxim de participació en la preparació i en les mobilitzacions i les vagues. S’han organitzat moltes assemblees de centre i de zona que han de ser la base de les mobilitzacions parcials.

Fem un altre esforç perquè estem en disposició d’acabar amb unes retallades que el govern volia

cronificar i seguir avançant per la millorar de la qualitat de l’educació, si no ho guanyem ara tardarem molts anys en veure-ho.

Tothom a les mobilitzacions! Tothom a les vagues!

Per vèncer cal anar-hi, anar-hi, anar-hi!

Descarrega el cartell

Descarrega el cartell

image_pdfimage_print