No deixem que juguin amb el nostre sou! (Actualitzada)

ACTUALITZACIÓ: gràcies a la pressió de la Intersindical-CSC i d’altres sindicats, el Departament finalment pagarà el mateix desembre la nòmina als substitus que han obtingut plaça el dia 3. No obstant això, els substituts nomenats el dia 11 no cobraran fina a final de gener, i 72 d’ells no s’incorporen fins el dia 8 de gener. Per tant, no acceptem la rectificació del Departament com a bona, perquè només s’ha solucionat la situació d’uns però no el greuge que pateixen els últims nomenats abans de Nadal.

Avui rebem una notícia alarmant i és que els docents que hagin obtingut una plaça aquest mes de desembre no cobraran la nòmina del mes fins a final de gener. Des de la sectorial d’Educació de la Intersindical-CSC no entenem quin criteri segueix el Departament per decidir que un treballador que comença a la feina a principis de mes no ha de cobrar fins al cap de dos mesos.

Ho trobem tan inexplicable com intolerable, i convidem tots els docents afectats i tots aquells que s’hi vulguin solidaritzar a utilitzar la bústia de contacte i de queixes de la Generalitat de Catalunya per fer arribar aquest malestar i per denunciar el maltractament cap als treballadors de la borsa de treball de l’Educació pública, que no només han d’estar pendents de rebre una substitució i acceptar-la a temps perquè no se’ls expulsi, sinó que a més no cobraran al final del primer mes de feina.

Queixem-nos, que no juguin amb el nostre sou! Hem d’exercir pressió col·lectiva i demostrar que els docents som una comunitat que no es conforma, que lluita pels seus drets laborals i que no es deixa trepitjar.

image_pdfimage_print