Prou violència masclista! #25N2019

L’educació ha de ser una peça clau en la lluita contra la violència masclista, per això des de la Intersindical-CSC defensem una educació i una república catalana feministes. Cal que l’escola sigui un espai lliure de tot tipus de discriminacions sexistes, començant per allò que anomenem “micomasclismes”, i que incideixi directament en l’assumpció dels valors del feminisme per part dels infants i joves.

El dia 25 sortim al carrer per dir que els docents i tot el personal d’educació volem acabar amb les violències masclistes i posar llum sobre aquesta realitat tan lamentable que pateix la nostra societat. Com deia Montserrat Roig: “Encara hi ha dones que tenen por de ser elles mateixes, d’expressar les seves opinions, de manifestar-se davant del món”, i això s’ha d’acabar.

Us convoquem a 2/4 de 7 (18.30) als Jardinets de Gràcia de Barcelona! Construïm la república catalana feminista!

image_pdfimage_print