Estrenem web!

Acaba el novembre, i després d’uns primers mesos de treball, la Sectorial d’Educació de la INTERSINDICAL-CSC presenta el seu WEB. Aquest vol ser una eina útil d’informació per als docents, tant pel que fa a drets i condicions laborals com a mobilitzacions i reivindicacions.

Hi trobareu notícies, publicacions, convocatòries i opinions, així com informacions dels nostres grups de treball específic, vies de contacte amb el sindicat i, per descomptat, un formulari d’afiliació, ja que entenem que aquesta és l’única via per garantir una acció sindical independent i una defensa efectiva dels nostres drets laborals.

Aquest és, però, un projecte dinàmic i en permanent construcció, per la qual cosa qualsevol suggeriment o comentari constructiu serà benvingut.

Seguim treballant per unes escoles i instituts lliures en un país lliure. La República comença a les aules!

image_pdfimage_print