Salaris i marcs horaris del personal docent públic

Les condicions laborals dels i les docents s’han vist progressivament empitjorades per les polítiques mal anomenades “d’austeritat”, que a la pràctica han consistit en privatitzacions, retallades pressupostàries i pèrdues de drets.

Des de la Intersindical-CSC reclamem, entre altres coses, un augment de salaris que suposi la recuperació del poder adquisitiu perdut els darrers anys (un 13% de mitjana des de 2010), la implantació del principi mateixa feina = mateix sou, la recuperació de la jornada lectiva prèvia a les retallades, una disminució dràstica de la inútil càrrega burocràtica, i disposar de més temps per a tutories, formació, i renovació pedagògica efectiva.

A continuació trobareu la informació sobre les retribucions, estadis i els marcs horaris del personal docent.

image_pdfimage_print