Tots som referents lingüístics, no t’excusis!

La Intersindical, conjuntament amb altres organitzacions, hem impulsat la campanya “Tots som referents lingüístics, no t’excusis!”, orientada a conscienciar la societat en general, però els educadors en particular (docents, monitors i tots els treballadors de l’àmbit educatiu) sobre la importància de parlar en català i ser referents en l’ús de la llengua per a les noves generacions. Les últimes dades sobre l’ús del català entre els joves i als centres educatius són preocupants, i per això és més necessari que mai dur a terme accions per conscienciar els professionals i pressionar les administracions i els polítics.

La campanya ja compta amb més de 25.000 adhesions i us hi podeu afegir i obtenir-ne més informació entrant a notexcusis.cat. Com més siguem més força tindrem!

image_pdfimage_print