1

Per una educació pública i de qualitat, mobilitzem-nos!

L’educació catalana es troba en una situació molt difícil des de fa massa temps per culpa de l’acumulació d’unes retallades que han durat més d’una dècada i que han precaritzat paulatinament el sistema educatiu i les condicions de treball. Amb l’inici d’una nova legislatura, es fa més necessari que mai fer sentir la veu dels treballadors de l’educació per tal que el nou govern i la persona que ocupi la conselleria d’Educació sàpiguen que la situació no pot continuar igual i que cal fer, de manera urgent, passes decidides cap al model educatiu que el país, els alumnes, els docents, les famílies i tots els treballadors mereixen. Un model públic, català, laic, inclusiu, no segregador i democràtic. És per això que, de les eleccions de febrer ençà, hem proposat accions pròpies i en col·laboració amb altres sindicats i continuem treballant per tal de mobilitzar el personal de l’àmbit educatiu amb l’objectiu d’exercir una pressió prou forta que ajudi a revertir la situació actual.

El que resta d’aquest curs i el vinent seran importants en aquest sentit, i caldrà que, com a col·lectiu, fem notar que no estem d’acord amb l’estat actual de les coses. En conseqüència, és important que participem activament en l’acció sindical, en les assemblees i en les mobilitzacions que es vagin plantejant. És per això que us compartim aquest cartell que veieu més avall i que penjarem als centres educatius i una nova entrega del butlletí “El Punter”, en els quals s’expliquen les principals reivindicacions que afrontem com a sindicat en l’àmbit educatiu. Podeu descarregar-vos-els al final de la pàgina en PDF si voleu imprimir-los i penjar-los al vostre centre.

Us animem a agafar energia i embranzida per pressionar els nous responsables del Departament d’Educació i aconseguir, d’una vegada per totes, recuperar els drets de tota la comunitat educativa!